25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Winterstalling

Winterstalling 2023 - 2024

Het motor seizoen is voor de meeste motorrijders weer voorbij. Niet iedereen beschikt over een goede stalling voor zijn of haar motor. Wij  bieden je voor de winter periode de mogelijkheid om je motor, scooter of zijspan bij ons te stallen. Bij ons staat je motor veilig en droog opgeslagen. Wij maken je motor ‘’stalling klaar’’ en na de stalling periode weer rij klaar. Motor stalling is alleen mogelijk in combinatie met een kleine-, grote beurt of gelijkwaardige reparatie.

Stalling klaar maken

Voordat je motor de stalling in gaat, voeren wij GRATIS een Bovag motorcheck uit. De ketting wordt gesmeerd en gespannen, een brandstof conditioner wordt aan de benzine toegevoegd en de accu wordt los gekoppeld of eventueel op je druppellader aangesloten. Ben je niet in het bezit van een druppellader dan kun je die bij ons aanschaffen of huren.

U dient je motor met een volle tank benzine aan te leveren. Natuurlijk kunnen wij de motor ook voor je aftanken, de benzinekosten zijn uiteraard voor uw rekening.

Rijklaar maken

Voordat je na de winterstalling je motor af komt halen controleren wij de accu, verlichting, vloeistoffen en bandenspanning.
 
Wel graag tijdig bellen wanneer je, je motor op wilt komen halen.

Wat kost het

De kosten van de winterstalling voor een motor of scooter zijn € 1,10 per dag. De kosten voor winterklaar maken zijn € 45,-

Je kunt eventueel een druppelader bij ons huren voor €0,30 per dag.
De controle beurt voor afhalen is Gratis.
 
Als u tijdens de winterstalling een onderhoudsbeurt uit laat voeren komen wij je motor binnen een straal van 25 Km. gratis ophalen. Woon je verder bij ons vandaan, dan brengen wij de extra tijd hiervan in rekening. Laat je een onderhoudsbeurt tijdens de winterstalling uitvoeren dan krijg je €25,- korting op de winterstalling. Bent u toe aan nieuwe banden, bel ons voor onze scherpe banden prijzen.

Lees ook onze winterbeurt actie