25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Vering en demping

Rij kwaliteiten

Iedereen weet dat vering en demping erg belangrijk is als je rondes rijdt op het circuit. Maar het is zeker zo belangrijk op de openbare weg. Op de normale weg kom je veel meer bochten en drempels tegen dan op het circuit en de rijder rijdt onder verschillende omstandigheden, zoals bagage of een duo passagier. In die omstandigheden is het belangrijk om je vering en demping goed op orde te hebben. Niet alleen voor het beste comfort tijdens het rijden, maar ook voor het vertrouwen en de VEILIGHEID. Dit mag dan wel een kleine aanpassing zijn in de beleving, maar het afstellen van demping, vering wissel en misschien de grootste verbetering een verstelbare schokbreker om de vering en demping af te stellen tot het beste niveau.

 

Rij kwaliteiten
Veiligheid en controle

Een goede vering vertaalt zich naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen met de motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren! Motoren worden steeds mooier maar ook hoger, daarom is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waarover wij u graag adviseren.

Bij Ad van Gils Motors zijn wij gewend om klaar te staan voor elke rijder voor het geven van het juiste advies en om de juiste producten te installeren op het niveau wat het beste past bij de bestuurder. Dit betekent dat we niet de duurste onderdelen proberen te verkopen, maar we willen de beste oplossing aanbieden. In de meeste gevallen blijft dit bij het monteren van een combi-vering kit. Dit is niet de duurste aanpassing, maar wel een hele goede verbetering voor uw motorfiets.

 

Afstelling

Onze monteurs hebben een goede opleiding en hebben veel ervaring op het gebied van vering- en dempingtechnologie. Zij staan altijd klaar om de motorfiets volledig af te stellen naar de wensen van de motorrijder en waar nodig een verbetering te monteren of te adviseren. Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft de monteur een advies over waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden.

De motorfietsen die bij ons binnenrijden zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen, zoals onder andere Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV's, BMW's etc. en vergeet de zijspancombinaties niet, met het aanpassen van de vering van zijspancombinaties hebben we ook heel goede resultaten geboekt.

Een goede vering en demping van de motorfiets is net zo belangrijk voor de recreatieve rijder met minder dan 3000 km per jaar als de doorgewinterde globetrotter of circuit rijder.