25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Schade herstel

Schade

Rijdt u schade aan uw motor, scooter of zijspancombinatie dan is dat altijd vervelend. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de schade reparatie van uw voertuig. Is uw voertuig via ons verzekerd dan regelen wij ook heel de papieren rompslomp met de verzekering.

 

Schade
Verzekeren

Het is erg belangrijk dat uw motor, scooter of zijspancombinatie goed verzekerd is. Bij Ad van Gils Motors kunt u de juiste verzekering afsluiten voor een scherpe prijs. Alle motorvoertuigen (ook scooters en brommers) welke op kenteken staan moeten verzekerd zijn, ook al worden ze niet gebruikt en staan ze thuis in de garage. Van tijd tot tijd controleert de RDW dit. Staat u motorvoertuig wel op kenteken maar is niet verzekerd dan ontvangt u automatisch een boete van ruim € 300,- Wij brengen uw motorverzekering onder bij Unigarant. Unigarant is 100% dochter van de ANWB.

 

Verzekeren
Verzekeren zijspancombinatie

Veel verzekering maatschappijen zijn niet bekend met het verzekeren van een zijspancombinaties. Wij lopen regelmatig tegen schades aan met zijspancombinaties waarbij alleen de motor blijkt te zijn verzekerd. Op het moment dat u dan schade rijdt wordt alleen de schade aan de motor vergoed, maar de schade aan het zijspan wordt niet vergoed. Ook komt het regelmatig voor dat de verzekering maatschappij een max. bedrag hanteren waarvoor de zijspan combinatie wordt verzekerd. Rijdt u dan schade dan wordt er naar rato uitgekeerd.

Voorbeeld: Uw zijspancombinatie heeft een nieuwwaarde van € 34.000,- Uw verzekering verzekerd de combinatie voor max. € 25.000,- Rijdt u nu € 10.000,- schade dan wordt er 25/34 uitgekeerd is € 7.400,- 

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory