25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Onze Occcasions

Onze Occasions

Wij verkopen een breed assortiment nieuwe en gebruikte motoren, zijspancombinaties en scooters van verschillende gerenommeerde merken, zoals BMW, EML, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph en Yamaha. Hebben wij de motor van uw dromen niet staan, laat het ons dan weten en wij zoeken deze motor voor u op. Al onze prijzen zijn incl. afleveringsbeurt, kenteken leges en volle tank benzine.

Garantie

Op al onze motoren/occasions boven € 3.000,- geven wij 3 maanden garantie. U krijgt 6 maanden BOVAG garantie op een gebruikte motor waarvan de aankoopprijs minimaal € 3000,- bedraagt en 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde is.

Garantie
Betaalgemak

Heeft u met uw spaargeld andere plannen? Maar wilt u toch een mooie motor kopen, maak dan gebruik van Nu Motorrijden. Klik op de "p/mnd" bij de motorfiets van uw keuze, dan ziet u de prijs per maand  en kunt u gelijk een aanvraag doen.

Betaalgemak
Verzekeren bij Combi Motors

Voor elk motorvoertuig dient u een verzekering af te sluiten.

Op zoek naar de beste motorverzekering? Combi Motors Verzekeringen is al meer dan 25 jaar dé specialist in motorverzekeringen. Middels persoonlijk contact, (dus geen irritante bandjes, onpersoonlijke callcentermedewerkers of robots) adviseren wij u vrijblijvend wat voor u de beste verzekering is. Proef op de som? Bel 0172-427035 en overtuig u zelf.

Klik hier voor meer informatie

Verzekeren bij Combi Motors

Occasions

Motors