20

23 jaar ervaring
Al 23 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Motoren

Nieuwe en gebruikte motoren.

Wij verkopen een breed assortiment nieuwe en gebruikte motoren van verschillende gerenommeerde merken, zoals BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph en Yamaha. Hebben wij de motor van uw dromen niet staan, laat het ons dan weten en wij zoeken deze motor voor u op.

 

 

Nieuwe en gebruikte motoren.
Garantie en aflevering.

Op al onze motoren/occasions boven € 3.000,- geven wij 3 maanden garantie. U krijgt 6 maanden BOVAG garantie op een gebruikte motor waarvan de aankoopprijs minimaal € 3000,- bedraagt en 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde is. Al onze motoren/occasions krijgen een afleveringsbeurt en worden afgeleverd met een volle tank benzine.

Garantie en aflevering.
Motorverzekering

Wij bieden u ook een betaalbare motorverzekering aan. Uw motorverzekering brengen wij onder bij Unigarant dit is een volle dochter van de ANWB.

Rijdt u schade aan uw motor dan is dat altijd vervelend. Is uw voertuig via ons verzekerd dan vult u het schade formulier in (wist u dat hier tegenwoordig een handige app. voor is). en wij regelen de schade afwikkeling van uw motor met de Unigarant verzekering.  

Klik hier om uw premie te berekenen of direct vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Motorverzekering
Facebook Ad van Gils Motors

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij Ad van Gils Motors, like dan onze Facebook pagina.

Facebook Ad van Gils Motors