25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Motorzadels

Motorzadels bekleden en aanpassen

U kunt bij ons terecht voor het bekleden van alle soorten motorzadels, scooterzadels en zijspanzittingen. Ook voor het aanpassen van motorzadels, cafe racer zadels, zijspan zittingen en speciale wensen op dit gebied kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie: bel gerust of kom eens langs bij ons in de showroom, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. In onze webshop vindt u ook kant en klare cafe racer zadels

Motorzadels bekleden en aanpassen
Wij zijn dealer van Bagster comfort zadels.

Wij leveren diverse modellen Bagster motorzadels. Tevens kunt u een Bagster motorzadel naar eigen inzicht binnen het Bagster gamma samenstellen, kijk op www.bagster.com U kunt hier diverse vlakken in verschillende kleuren maken, ook zijn de lengte en hoogte van het motorzadel variabel. Tevens kunt u het Bagster motorzadel uit laten voeren met gel voor een beter zitcomfort. De Bagster motorzadels worden gemaakt op basis van uw eigen motorzadel, levertijd is ongeveer 4 weken.

Voor diverse veel voorkomende motorzadels hebben wij evt. een motorzadel voor u terwijl uw eigen motorzadel wordt omgebouwd.

Ook kunnen wij de zadelovertrekken leveren in kleur van uw motorfiets. Kijk op www.bagster.com welke overtrek voor uw zadel leverbaar is. Heeft u een motorzadel samengesteld, maak dan een printscreen van uw samengestelde motorzadel en mail deze naar info@advangilsmotors.nl

Wij zijn dealer van Bagster comfort zadels.
Facebook foto albums

Op onze Facebook pagina vind u uitgebreide fotoalbums op merk gesorteerd van de door ons gemaakte motorzadels en zijspan zittingen. Deze albums worden steeds aangevuld met nieuwe motorzadels.

Facebook foto albums