25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Zijspannen

Zijspancombinaties

Zijspan rijden is meer dan gewoon motorrijden, het is een geheel nieuwe ervaring. Door onze ruime ervaring met zijspancombinaties, kunnen wij u hierover van alle informatie voorzien. U kunt voor al uw zijspan zaken bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan: het ombouwen van uw solo motor naar een zijspancombinatie. Wij monteren niet alleen een zijspan aan uw motorfiets maar maken ook uw solo motorfiets geschikt voor het zijspan rijden. Tevens verkopen wij nieuwe en gebruikte zijspancombinaties.

Bovendien kunt u ook een zijspancursus bij ons volgen, klik hier voor meer informatie over onze zijspancursus.

Ook voor onderhoud en reparatie van uw zijspancombinatie bent u bij ons aan het juiste adres. Ons personeel is opgeleid om aan uw zijspancombinatie te werken, maar ook om er mee te rijden. Door onze jaren lange ervaring met zijspannen, hebben wij veel klanten in Nederland en Belgie maar ook verder in Europa.

Wij zijn Officieel EML dealer

Een EML zijspancombinatie is een hoogwaardig Nederlands product. EML zijspancombinaties worden ontwikkeld en geproduceerd bij W-Tec in Neede. De verkoop van EML zijspancombinaties, onderdelen en accessoires wordt in Nederland verzorgd door 2 officiële dealers o.a. Ad van Gils Motors in Breda. Via onze webshop (onderdelen/origineel/EML) kunt u alle gangbare onderdelen bestellen. Maar ook voor niet alledaagse of oudere EML zijspannen kunnen wij nog onderdelen leveren. Bel of mail ons voor meer informatie.

Hieronder staan de EML modellen welke momenteel leverbaar zijn:

EML E2000

De EML E2000 is een 1-persoon zijspan voor de avonturiers onder de zijspanrijders. Dit zijspan is uitsluitend geschikt voor de boxer enduro modellen van BMW.

 

EML E2000
EML S1 Roadster

De EML S1 ROADSTER zijspan is een 1-persoonallrounder. Geschikt voor all-road maar ook als kleiner sportief zijspan, De S1 Roadster is aan diverse motoren aan te bouwen. Tevens is de S1 Roadster als los zijspan te leveren.

EML S1 Roadster
EML Speed 2000

De EML SPEED 2000 zijspan is zeer geschikt voor de sportieve motorfietsen, maar komt ook heel goed tot zijn recht aan de sportieve toermodellen zoals de Yamaha FJR1300.

EML Speed 2000
EML CT2001

De EML CT2001 zijspan is het compacte tourmodel van EML. Dit zijspan is uitermate geschikt voor tour en kleinere motorfietsen. Is geschikt voor één volwassene of twee kleine kinderen.

EML CT2001
EML GT2001

De EML GT 2001 zijspan is het grote tourmodel van EML. Dit zijspan is uitermate geschikt voor tour motorfietsen en grotere motorfietsen. Qua zitruimte geschikt voor één volwassene met kind of twee kinderen.

EML GT2001
EML GT2001 Special

Omdat niet al onze klanten het prettig vinden om achter de hoge ruit van de EML GT2001 te zitten en wij een sportieve zijspan bak wilden hebben die beter bij de BMW R1200GS paste. Hebben wij bij Ad van Gils Motors een EML GT2001 Special gemaakt.

EML GT2001 Special
EML GT-Twin

De EML GT-TWIN zijspan is het superluxe tourmodel van EML. Dit zijspan is alleen geschikt voor de grote en zware tour motorfietsen. Zoals de Honda Goldwing en BMW K1200LT. Qua zitruimte geschikt voor één volwassene met kind of twee kinderen.

EML GT-Twin
Meer informatie

Klik hier voor uitgebreide technische gegevens van bovenstaande EML zijspannen of kom een keer bij ons langs in de showroom. Ook voor onderhoud en reparatie van andere merken zijspannen kunt u bij ons terecht.

Meer informatie
Facebook Zijspanpagina

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste zijspannieuws bij Ad van Gils Motors, like dan onze Facebook zijspanpagina.

 

Facebook Zijspanpagina
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory