25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Winterbeurt

Winterbeurt actie 2023 -2024

Het is nog niet echt winter maar voor je het weet is de start van het motorseizoen weer een feit. Meer motorrijders dan andere winters genieten dan ook van het doorrijden in deze omstandigheden.

Wel heeft je motor elk jaar weer zijn onderhoud nodig. Evenals voorgaande jaren kunt je gebruik maken van onze Winterbeurt actie. Wij halen je motor op. Je motor wordt dan tiptop in orde gemaakt. Wij brengen je motor ook weer thuis.
Voordat je het weet is het al weer voorjaar, zorg dat je motor dan klaarstaat.

Ook als je motor al enige tijd stilstaat kun je gebruik maken van onze ophaal service. Wij doen altijd vooraf een prijsopgaaf zodat je weet waar je aan toe bent.

Wintercheck:

Wanneer je verantwoord door wilt rijden in de winter, dan is een controle van de essentiële onderdelen van de motorfiets noodzakelijk. Wij voeren een Bovag motorcheck uit en geven je advies en een vrijblijvende offerte voor de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Bij de Bovag motorcheck wordt je motor op ruim 80 punten gecontroleerd. De kosten van de Bovag Motorcheck zijn €82,50,-

Winterbeurt:

Wat doen we bij een winterbeurt?

 • Gratis ophalen en terug brengen.
 • Algehele technische controle (Bovag Check)
 • Gehele brandstofsysteem (tank, carburateurs of injectorhuizen) beschermen tegen vuil en veroudering van de brandstof.
 • Motorolie verversen en oliefilter vervangen
 • Controle remsysteem.
 • Ketting spannen en smeren of cardan olie controleren.
 • Controleren koelvloeistof (op peil en temperatuur meting)
 • Accu en laadstroom testen.
 • Controleren banden (spanning, profiel en evt beschadigingen)
 • Brandstoftank vullen (brandstof wordt doorberekend)
 • Motorfiets wassen.
 • Meerwerk in overleg

Uiteraard brengen wij je motorfiets ook weer netjes terug voor de totale prijs van € 225,- in combinatie met de winterstalling krijg je €25,- korting op de winterstalling.

Grote beurt:

Wij halen je motorfiets op, wassen hem, voeren Bovag motorcheck en grote beurt uit conform de voorschriften van de fabrikant. Uiteraard brengen wij je motorfiets ook weer netjes terug. Het ophalen, wassen en de Bovag motorcheck zijn gratis bij een grote beurt.

Gratis ophalen en thuis brengen geld binnen een afstand van 25 km. woont u verder dan is het ophalen in overleg.

Banden:

Al onze banden leggen wij tegen zeer scherpe prijzen. Bel of e-mail ons voor de prijs van je banden. Onze banden prijzen zijn altijd incl. de– en montage, balanceren van de band, nieuw ventiel en afvoer van de oude band.

Wil je gebruik maken van deze actie maak dan tijdig een afspraak, want vol is vol. 

Beschikt u zelf niet over geschikte ruimte om uw motorfiets te stallen, kijk dan op onze site www.advangilsmotors.nl voor de mogelijkheid van Winterstalling.

Winterbeurt actie 2023 -2024
Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory