25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Winterbeurt

Winterbeurt actie 2021 -2022

Het is nog niet echt winter maar we gaan al wel weer naar het eind van het motorseizoen. Meer motorijders dan andere winters genieten dan ook van het doorrijden in deze omstandigheden. Ook door de Corona maatregelen maken meer motorijders nu gebruik van hun motor. Het is immers nu veiliger op de motor te stappen dan met een mondkapje in het openbaar vervoer te gaan zitten.

Wel heeft je motor elk jaar weer zijn onderhoud nodig. Evenals voorgaande jaren kunt je gebruik maken van onze Winterbeurt actie. Wij halen je motor GRATIS op. Je motor wordt dan tiptop in orde gemaakt. Wij brengen je motor ook weer gratis thuis.
Voordat je het weet is het al weer voorjaar, zorg dat je motor dan klaarstaat.

Ook als je motor al enige tijd stilstaat en je geen zin hebt om gebruik te maken van het openbaar vervoer kun je nu gebruik maken van onze actie. Wij doen altijd vooraf een prijsopgaaf zodat je weet waar je aan toe bent.

Wintercheck:

Wanneer je verantwoord door wilt rijden in de winter, dan is een controle van de essentiële onderdelen van de motorfiets noodzakelijk. Wij voeren een gratis Bovag motorcheck uit en geven je advies en een vrijblijvende offerte voor de eventueel uit te voeren werkzaamheden.

Winterbeurt:

Wat doen we bij een winterbeurt?

 • Gratis halen en terug brengen.
 • Algehele technische controle (Bovag Check)
 • Gehele brandstofsysteem (tank, carburateurs of injectorhuizen) beschermen tegen vuil en veroudering van de brandstof.
 • Motorolie verversen en oliefilter vervangen
 • Controle remsysteem.
 • Ketting spannen en smeren of cardan olie controleren.
 • Controleren koelvloeistof (op peil en temperatuur meting)
 • Accu en laadstroom testen.
 • Controleren banden (spanning, profiel en evt beschadigingen)
 • Brandstoftank vullen (brandstof wordt doorberekend)
 • Motorfiets wassen.
 • Meerwerk in overleg

Uiteraard brengen wij je motorfiets ook weer netjes terug voor de totale prijs van € 185,- in combinatie met de winterstalling krijg je €25,- korting op de winterstalling.

Grote beurt:

Wij halen je motorfiets op, wassen hem, voeren Bovag motorcheck en grote beurt uit conform de voorschriften van de fabrikant. Uiteraard brengen wij je motorfiets ook weer netjes terug. Het ophalen, terug brengen, wassen en de Bovag motorcheck zijn gratis bij een grote beurt.

Gratis halen en brengen:

Geldt binnen een straal van 25 Km. Bij grotere afstanden zijn de kosten in overleg.

Banden:

Al onze banden leggen wij tegen zeer scherpe prijzen. Bel of e-mail ons voor de prijs van je banden. Onze banden prijzen zijn altijd incl. de– en montage, balanceren van de band, nieuw ventiel en afvoer van de oude band.

Wil je gebruik maken van deze actie maak dan tijdig een afspraak, want vol is vol.  Beschikt u zelf niet over geschikte ruimte om uw motorfiets te stallen, kijk dan op onze site www.advangilsmotors.nl voor de mogelijkheid van Winterstalling.

Winterbeurt actie 2021 -2022