25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Motor vakantie-check

Motor vakantie-check

De vakantie periode breekt voor veel motorrijders weer aan. Ga je met de motor op vakantie? Er is natuurlijk niets leuker dan met de motor de bergen in te gaan waar de ene bocht de andere opvolgt. De beginnende motorijders kiezen dan vaak voor de Belgische Ardennen, Luxemburg of Duitsland. De groot toeristen onder ons vinden het leuk de Alpen, Dolomieten of Pyreneeën in te gaan. Vaak wordt er dan gereden met volle bepakking en een duo passagier. Dan wordt er veel van je motor gevraagd. Ook met het veelvuldig optrekken en remmen in de bergen slijten je banden en remmen harder dan hier in ons vlakke land.

Zorg dat je motor voor je vertrekt in goede staat is. Er is niets zo vervelend dan dat je tijdens de vakantie met stukken komt te staan.

Vakantie-check

Wanneer je verantwoord op vakantie wilt gaan, dan is een controle van de essentiële onderdelen van de motorfiets noodzakelijk. Maak nu een afspraak voor de Motor-vakantie-check. Wij voeren een Bovag motorcheck uit en geven u advies en een vrijblijvende offerte voor de eventueel uit te voeren werkzaamheden

Banden

Als je met de vakantie veel Km. gaat maken zorg dan dat je op goede (liefst nieuwe) banden vertrekt. In de bergen slijten je banden door de warmte en het vele optrekken en remmen minimaal 2x zo hard dan hier in het land.

Al onze banden leggen wij tegen zeer scherpe prijzen. Bel of e-mail ons voor de prijs van uw banden. Onze banden prijzen zijn altijd incl. de– en montage, balanceren van de band, nieuw ventiel en afvoer van de oude band.

Onderhoudsbeurt

Gaat je zonder motor op vakantie dan is het mooi de gelegenheid om een onderhoudsbeurt aan je motor uit te laten voeren. In combinatie met een onderhoudsbeurt mag je, je motor 4 weken Gratis stallen bij ons.