25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Cafe racer laten bouwen

Cafe racer bouwen

Of u nu een Cafe racer wilt bouwen op basis van een Yamaha XS650 van 1972 of een gloed nieuwe Triumph Bonnevile om wilt bouwen u bent bij ons aan het juiste adres. Heeft u al een project motor staan en wilt u een café racer bouwen, maar weet u niet goed hoe te beginnen?  Wij bouwen een café racer voor u op maat. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard bouwen wij binnen uw budget. Bent u nog niet in het bezit van een motor? Dan zoeken wij de motor van uw wensen op. Kortom, maak gebruik van onze kennis en ervaring om de café racer van uw dromen te bouwen.

Wilt u liever zelf een café racer bouwen of verbouwen? Wij kunnen vrijwel alle benodigde onderdelen leveren of wij maken het voor u op maat.

In onze webshop hebben wij in de categorie onderdelen een speciale CATEGORIE CAFÉ RACER aangemaakt. Wij zijn nog druk bezig deze categorie te vullen. Staat het door u gezochte onderdeel er niet bij? Neem dan even contact met ons op of kom naar de Nikkelstraat 26 en wij zoeken het voor uw op.

Op onze Facebook pagina vindt u diverse voorbeelden van CAFÉ RACERS.

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory