25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Motoraanhangers

Soorten aanhangers.

Onder een motoraanhanger verstaan we twee dingen: een motortrailer voor achter een auto, waarop je motoren kunt vervoeren en een aanhanger voor achter een motor om bagage te vervoeren. De motortrailer voor achter de auto is ideaal voor het vervoer van motoren naar bijvoorbeeld een circuit of vakantiebestemming. Een dergelijke motortrailer voor 1 tot 3 motoren of een zijspancombinatie hebben wij in de verhuur, klik hier voor meer informatie.

Aanhanger achter motor.

Een motoraanhanger in dezelfde stijl als uw motor Een aanhanger voor achter de motor is ideaal voor het meenemen van extra bagage. Deze motoraanhangers zijn er in alle kleuren en maten zodat ze qua stijl perfect aansluiten bij het uiterlijk van uw motor. Wij verkopen motoraanhangers in diverse vormen en maten, voor zowel achter de motor, scooter, trike of zijspancombinatie. Wij zijn dealer van diverse merken motoraanhangers zoals: O’ Connell en Schuring. Diverse aanhangers kunnen wij als bouwpakket leveren. Bovendien kunt u voor losse onderstellen en polyester bakken ook bij ons terecht.

Honda GL1800 met O'-Connell aanhanger.

Wij hebben regelmatig occasions motoraanhangers op voorraad.

Aanhanger achter motor.
Trekhaak

In onze werkplaats maken we voor bijna iedere motor, scooter of zijspancombinatie een trekhaak op maat. De trekhaak wordt afgewerkt met een poedercoating waarna deze wordt gemonteerd en elektrisch aangesloten. Voor motoren met een canbus systeem hebben wij een speciale canbus module ontwikkeld.

 Kom vrijblijvend naar onze showroom voor meer informatie.

Trekhaak