25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Verkoop bemiddeling

Wilt u uw motor verkopen

zonder een andere motor terug te kopen. Wij kunnen voor u bemiddelen in de verkoop van uw motor. Uw motor komt bij ons in de showroom te staan, tevens plaatsen wij uw motor op onze eigen website en op diverse occasion sites, Marktplaats tevens adverteren wij op Facebook.

Ad van Gils Motors probeert de motor voor u te verkopen tegen een samen met u vooraf vastgestelde verkoopprijs. Tevens spreken wij met u een inkoopprijs af zodat u weet waar u aan toe bent. Het voordeel voor u is dat u geen inspanning voor de verkoop hoeft te leveren en dat de expertise van Ad van Gils Motors wordt ingezet voor een optimaal verkoop resultaat. Wij poetsen uw motor om hem in showroomconditie te brengen.

Bij het starten van een verkoopbemiddeling worden een aantal afspraken met u gemaakt over:

  • Het eventueel repareren van schades of achterstallig onderhoud voor de verkoop om de kans op verkoop groter te maken
  • Het eventueel verkopen van de motor aan de koper met garantie. Dit zal de aantrekkelijkheid van de motor verhogen. De kosten voor het afdekken van de garantie-dekking zijn afhankelijk van de staat van de motor.
  • Voor motoren die niet interesant meer zijn voor de Nederlandse markt hebben wij ook afzet kanalen, dus heb je nog een motor in de schuur staan die je al jaren niet meer gebruikt, ook die kunnen wij voor je verkopen.

 Heeft u interesse in verkoopbemiddeling of vragen hierover? Neem contact met ons op.

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory