25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Zijspancursus

Zijspanrijschool

Naast verkoop en onderhoud van zijspancombinaties, verzorgen wij nu ook een zijspancursus voor het rijden met een zijspancombinatie.

Zijspanrijden

Het rijden met een zijspancombinatie is een uitdaging. Het is niet te vergelijken met solo motorrijden of autorijden. Zijspanrijden is een discipline op zich en méér dan gewoon motorrijden. Het vereist dan ook een aparte rijtechniek. Het rijden met een zijspancombinatie geeft de motorfiets een extra dimensie.

Techniek

Voor de beginnende zijspanrijder kan de nieuwe techniek moeilijk zijn. De rijtechniek van het zijspanrijden verschilt met de techniek voor het solo motorrijden en wordt nogal eens onderschat. Om deze techniek volledig onder de knie te krijgen is het volgen van een zijspancursus zeer zeker aan te raden. Hierdoor kan de zijspanrijder veilig de weg op en zal de zijspanrijder meer plezier hebben in de beleving van het zijspanrijden.

De Instructeur

Ad van Gils Motors werkt samen met Anke Krol Zijspanrijopleiding voor het geven van een zijspancursus. Anke Krol is een ervaren KNMV-rijinstructeur en heeft haar instructeursopleiding voor het rijden met een zijspancombinatie gevolgd bij Jan Knol. Zij heeft met haar zijspancombinatie al heel wat kilometers afgelegd en heeft jaren als rijinstructeur bij de ANWB in Breda gewerkt.

De lescombinatie

Ad van Gils Motors heeft de lescombinatie van Anke Yamaha / FJR1300 - EML / GT2001 uitgerust met een dubbele bediening voor de rem. Verder heeft de lescombinatie een verlengd stuur. Hierdoor is het voor de instructeur mogelijk om in te grijpen wanneer dit nodig is. Ad van Gils Motors en Anke Krol Zijspanrijopleiding willen hiermee de veiligheid waarborgen.

Heeft u interesse in het rijden met een zijspancombinatie, maar u heeft hier nog nooit mee gereden of hebt u tot nu toe weinig rijervaring met een zijspancombinatie?

Maak dan een afspraak voor een zijspancursus van een dagdeel. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap:

1. U leert op een verantwoorde/veilige wijze te rijden met een zijspancombinatie en

2. U weet, voordat u tot aanschaf van een zijspancombinatie overgaat, of zijspanrijden wel iets voor u is.

De lescombinatie
Voor meer informatie:

Ad van Gils Motors Anke Krol Zijspanrijopleiding
Nikkelstraat 26  De Berg 8
4823AB Breda  4721AH Schijf
Tel: 076-5154570 Tel: 06-40178068
E-mail: info@advangilsmotors.nl E-mail: ankkro@hotmail.com

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory