25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Sena 30K dual communicatie set
Sena 30K dual communicatie set
Sena 30K dual communicatie set
Sena 30K dual communicatie set

Artikelnr: 20-16613120

Sena 30K dual communicatie set

€ 599,00
€ 539,00

Sena 30K communicatie set met nieuwe Mesh technologie. bereik van motor tot motor 8 Km. In de dual set zitten 2 complete systemen.

Aantal
Bekijk onze homepage

Productinformatie

 


Als technisch marktleider zet Sena de verwachtingen hoog voor zichzelf en maakt deze meer dan waar met hun nieuwe vlaggenschip: De 30K. 
De 30K combineert Bluetooth en Mesh technologie waardoor ongekende mogelijkheden ontstaan. 

NO MORE LIMITS DANKZIJ MESH 
Door het gebruik van de laatste Mesh technologie is het aantal intercom connecties eindeloos en stabieler dan ooit te voren. Mede door het gebruik van nieuwe processoren en het gebruik van een dubbele antenne is de 30K te gebruiken tot wel 8 kilometer afstand en eindeloos veel intercom connecties. Met 1 druk op de knop worden alle 30K's tegelijk verbonden binnen een straal van 1.6 km. Hierdoor kunnen ook rijders gekoppeld worden die tijdens het rijden aansluiten bij de groep. 

WAT IS MESH TECHNOLOGIE 
Mesh technologie is een communicatie techniek die zichzelf onderhoud en via meerdere kanalen apparaten kan koppelen. (Zie afbeelding.) Hierdoor stoort het signaal niet als er een rijder de groep betreed of verlaat. De overgebleven 30K's blijven via één van de vele andere kanalen verbonden en behoud zo zijn connectie met alle andere rijders. 

VOORDELEN MESH TECHNOLOGIE:  • onbeperkt aantal intercom connecties

  • 8 kilometer bereik

  • Stabieler dan bluetooth

  • Groepsintercom met 1 druk op de knop


Leverbaar vanaf oktober 2017