25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

SENA SMH5

Artikelnr: 20-16611501

SENA SMH5

€ 129,00
€ 99,00

Sena heeft de SMH5 voorzien van indrukwekkende specificaties en door de ???Jog Dial??? kunnen alle functies van de headset op intu??tieve wijze worden aangestuurd, eenvoudig door te draaien en te klikken.Mogelijkheden: Telefoon/Navigatie/Audio systemenIntercom gebruik tussen rijder en passagierIntercom tussen rijders onderlingHet Bluetooth V3.0 en AVRCP/A2DP protocol en de ruisonderdrukking met "windruis"-eliminatie staan garant voor een feilloze, draadloze verbinding met uitmuntende geluidskwaliteit. De SMH5 wordt geleverd met "Boom type" microfoon, maar een inbouwmicrofoon is leverbaar als accessoire. Hierdoor is de SMH5 geschikt voor elk type helm."Jog Dial"Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via de unieke "Jog Dial". Met deze grote, gemakkelijk te bedienen, knop kunnen alle functies van de headset op intu??tieve wijze worden aangestuurd, eenvoudig door te draaien en te klikken.AccuDe ingebouwde lithium-polymeer accu heeft genoeg power voor 10 uur gesprekstijd of 7 dagen stand-by. De batterij status van de unit wordt op de unit zelf en middels de speakers doorgegeven.De Sena SMH5 is verkrijgbaar als ???Single of Dual??? kit en is via de beter gesorteerde motorzaken te bestellen.EigenschappenVia Bluetooth te koppelen aan mp3 speler, telefoon, navigatie, intercomBluetooth V3.0 protocolIntercom tot 400 meter*Eenvoudige bediening door "Jog Dial"Bike-to-Bike intercom tot 4 personen (max 400meter)Conference telefoongesprekken met medepassagierStemgestuurde bedieningFirmware updaten mogelijkUitstekende geluidskwaliteitStereo headset voor Bluetooth audio apparaten als iPod/mp3 spelersMuziekbediening mogelijk (play, pause, nummer vooruit/achteruit)Tot 10 uur spreektijd, 7 dagen stand-byHet geluid van elk aangesloten apparaat is individueel in te stellenElektronische ruisonderdrukking met "windruis"-eliminatieLeverbaar als dual of single kit* in open terrein

Aantal
Bekijk onze homepage

Productinformatie

Sena heeft de SMH5 voorzien van indrukwekkende specificaties en door de ???Jog Dial??? kunnen alle functies van de headset op intu??tieve wijze worden aangestuurd, eenvoudig door te draaien en te klikken.

Mogelijkheden:
Telefoon/Navigatie/Audio systemen
Intercom gebruik tussen rijder en passagier
Intercom tussen rijders onderling
Het Bluetooth V3.0 en AVRCP/A2DP protocol en de ruisonderdrukking met "windruis"-eliminatie staan garant voor een feilloze, draadloze verbinding met uitmuntende geluidskwaliteit. De SMH5 wordt geleverd met "Boom type" microfoon, maar een inbouwmicrofoon is leverbaar als accessoire. Hierdoor is de SMH5 geschikt voor elk type helm.

"Jog Dial"
Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via de unieke "Jog Dial". Met deze grote, gemakkelijk te bedienen, knop kunnen alle functies van de headset op intu??tieve wijze worden aangestuurd, eenvoudig door te draaien en te klikken.

Accu
De ingebouwde lithium-polymeer accu heeft genoeg power voor 10 uur gesprekstijd of 7 dagen stand-by. De batterij status van de unit wordt op de unit zelf en middels de speakers doorgegeven.

De Sena SMH5 is verkrijgbaar als ???Single of Dual??? kit en is via de beter gesorteerde motorzaken te bestellen.

Eigenschappen

Via Bluetooth te koppelen aan mp3 speler, telefoon, navigatie, intercom
Bluetooth V3.0 protocol
Intercom tot 400 meter*
Eenvoudige bediening door "Jog Dial"
Bike-to-Bike intercom tot 4 personen (max 400meter)
Conference telefoongesprekken met medepassagier
Stemgestuurde bediening
Firmware updaten mogelijk
Uitstekende geluidskwaliteit
Stereo headset voor Bluetooth audio apparaten als iPod/mp3 spelers
Muziekbediening mogelijk (play, pause, nummer vooruit/achteruit)
Tot 10 uur spreektijd, 7 dagen stand-by
Het geluid van elk aangesloten apparaat is individueel in te stellen
Elektronische ruisonderdrukking met "windruis"-eliminatie
Leverbaar als dual of single kit
* in open terrein