25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Optimate Lithium 4S oplader

Artikelnr: 83-107035

Optimate Lithium 4S oplader

€ 129,95

De OptiMate lithium 4S 5A is een 10-staps 12,8-13,2 V 5 A accubesparende lader, tester en onderhouder. Letop!! is alleen geschikt voor Lithium accu's.

Aantal
Bekijk onze homepage

Productinformatie

De ultieme LiFePO4-lader voor professioneel gebruik.
Zeer efficiënte diagnostische lader en tester voor LiFePO4/LFP-accu’s. Perfect voor laden en seizoensonderhoud van een LiFePO4/LFP-accu van 12,8 V-13,2 V met een capaciteit van 2 tot 100 Ah.

Speciale eigenschappen:
HERSTEL-modus van de accu met BMS-accuherstart begint vanaf 0,5 V met continue controle op acceptatie van de lading of een slechte/kortgesloten celtoestand. Onnodig (en onveilig) laden van een slechte accu wordt voorkomen.
safeTº: Automatische aanpassing van de laadsnelheid aan de omgevingstemperatuur die bij de lader wordt gemeten. Trager laden onder het vriespunt, niet laden bij temperaturen onder -20 °C/-4 °F (dit kan de lithiumaccu’s beschadigen).
Ampmatic: De microprocessor stemt de laadstroom voor de ideale LiFePO4-laadcurve af op de grootte/status van de accu, voor de snelste en volledigste manier van laden.  • LAADSTROOM: 5 A (AmpMatic)

  • GEBRUIK: Binnen/buiten (laagste temperatuur: -20 °C).

  • HERSTELLEN: Start met lage spanning van 0,5 V en driefasig HERSTEL en TEST met lage spanning.

  • IDEAAL VOOR: LiFePO4- (LFP-) type 4-accu’s van tussen 2 – 100 Ah.

  • INGANGSSTROOM: Universeel (100-240 V 50-60 Hz), hoog rendement (CEC-vermeld), volledig afgesloten.

  • UITVOERING: Weerbestendige behuizing met muurbevestigingen, een wisselstroomkabel van 6 ft/180 cm en een laadkabel van 6 ft/180 cm met SAE-connector als uiteinde. Weerbestendige accukabel en standaardset met accuklemmen inbegrepen.


VEILIG: Geen risico op overladen. Geheel veilig voor voertuigelektronica. Vonken worden onderdrukt. Veilig accuonderhoud voor de lange termijn. Automatische uitschakeling bij kortsluiting of wanneer accu wordt losgekoppeld. 3 jaar beperkte vervangingsgarantie.


Zie filmpje

Uw vindt de Lithium accu voor uw motorfiets bij motorfietsonderdelen.nl u kunt uw accu hier bestellen en bij ons in de winkel ophalen. of wij sturen hem naar uw op.