25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Nieuwsberichten

Nieuws

NIEUW: MICHELIN ROAD 6 EN ROAD 6 GT MOTORBAND

Michelin introduceert de Michelin Road 6 , de nieuwste in een lange reeks sport touring banden die toonaangevend zijn binnen hun klasse. Deze band is ontwikkeld om motorrijders met een roadster, trail-, sport- of een GT-motor geoptimaliseerde prestaties te bieden als het gaat om natte ondergrond, lange levensduur, comfort en handling. Behalve de standaard Michelin Road 6 (tevens beschikbaar in afmetingen voor grote trail motoren), is er ook de Michelin Road 6 GT voor grote touring motoren.

Door toepassing van technologieën die zijn ontwikkeld door ingenieurs in de Michelin R&D centra, heeft de nieuwe Michelin Road 6 tot 15% meer grip op nat wegdek en een 10% langere levensduur dan zijn voorganger, de Michelin Road 5. Deze prestatieverbeteringen zijn mogelijk gemaakt door een nieuw loopvlakdesign, nieuwe rubbermengsels en een nieuwe architectuur van de band.

Lees hier het complete persbricht

Terug naar overzicht

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory