25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Autocom Logic independance

Artikelnr: 30-141 1100

Autocom Logic independance

€ 304,99
€ 152,50

Autocom Logic independance

Aantal
Bekijk onze homepage

Productinformatie

Autocom Logic Independence (Kit L-IW) bevat twee onafhankelijke draagbare draadloze hubs, twee stereoheadsets met ruisonderdrukking en twee telefoon- en stereomuziekkabels, zodat die hinderlijke kabels naar de motor of tussen de bestuurder en de passagier niet meer nodig zijn. Onafhankelijke VOX en 4 aux-aansluitingen per hub (8 in totaal) stellen u in staat uw favoriete optionele motor-naar-motor-radio's. GPS-systemen, onafhankelijke telefoons en stereomuzieksystemen aan te sluiten. Met een modusselectieschakelaar kunt u het geluid op Aux 2, 3 en 4 van de ene hub delen met de andere hub.

Belangrijke functies

Insteekbare staafmicrofoon van ultrahoge kwaliteit met ruisonderdrukking. Deze fenomenale microfoon vangt uw stem op en onderdrukt zo veel mogelijk ongewenste omgevingsgeluiden in de helm.
Afgestemd filter voor actieve ruisonderdrukking met spraakversterking. Dit filter werkt samen met de microfoon(s) met ruisonderdrukking en zorgt ervoor dat er nog minder ruis wordt versterkt door het systeem of de luidsprekers (standaard wordt 99% van de ruis onderdrukt bij 112 km/u en 95% bij 160 km/u) terwijl de spraak wordt versterkt, zodat ook bij hoge snelheden een duidelijk gesprek kan worden gevoerd (getest tot 289km/u)
Onafhankelijke spraakactiveringcircuits voor bestuurder en passagier (I-VOX) Met onafhankelijke VOX-gevoeligheidsregelaars voor elke gebruiker,waardoor elke microfoon volledig wordt uitgeschakeld wanneer er niet wordt gesproken, zodat er absoluut geen ruis wordt versterkt door de luidsprekers. Dit maakt niet alleen het motorrijden minder vermoeiend, maar zorgt er ook voor dat geen ruis wordt toegevoegd aan het geluid van alle andere functies (zoals motor-naar-motor-radio, GPS, telefoon, stereomuziek, enzovoort)
Side-tone. Hiermee kunt u uw eigen stem duidelijk horen, zodat u op normale toon kunt spreken, ongeacht de omgevingsgeluiden in uw helm. U hoeft dus niet meer te schreeuwen zoals bij de producten zonder side-tone. Via side-tone kunt u ook horen of de VOX-functie correct is ingesteld en goed werkt, en dat zorgt voor betere communicatie van bestuurder naar passagier en betere handsfree communicatie via de motor-naar-motor-radio met spraakactivering. Zo weet u zeker dat zij horen wat u hoort, zonder side-tone is dat niet mogelijk.
Full duplex. Hierdoor kunnen de bestuurder en de passgier tegelijkertijd op normale toon met elkaar spreken of een telefoongesprek voeren. Met full duplex hoeft u niet te wachten en hoeft u niet telkens "over" te zeggen. Zo kunt u belangrijke informatie altijd onmiddellijk doorgeven (bijvoorbeeld "pas op voor de vrachtwagen"), zelfs als u systemen op ander ingangen gebruikt. De communicatie tussen bestuurder en passagier wordt nooit onderbroken of uitgeschakeld wanneer u andere functies gebruikt.
Onafhankelijke hoofdvolumeregelaars voor bestuurder en passagier. Hiermee kunt u het volume voor elke headset afzonderlijk regelen. Ideaal voor gebruik met of zonder oordoppen. Elke regelaar heeft een eigen kleur, zodat u de regelaars gemakkelijk uit elkaar kunt houden.
Onafhankelijke stereoversterkers van hoge kwaliteit. Hiermee wordt stereogeluid van hoge kwaliteit weergegeven op elke stereoheadset.
Krachtige, superslanke stereoluidsprekers. De ergonomisch vormgegeven luidsprekers bieden optimaal comfort en geluid van hoge kwaliteit en kunnen met of zonder oordoppen worden gebruikt.
Hoogwaardige robuuste, waterbestendige headsetkabels en ???connectoren. De connectoren kunnen snel worden losgemaakt in noodgevallen en zijn voorzien van grote ori?ntatiemarkeringen, zodat u ze zelfs met handschoenen aan gemakkelijk kunt aansluiten.
4 Aux aansluitingen per hub (8 in totaal) Voor gedeelde motor-naar-motor radio's en onafhankelijke of gedeelde stereo-gps systemen, stereotelefoons en/of stereomuzieksystemen enzovoort.
Optionele enkele of dubbele interne, insteekbare draadloze stereo-Bluetooth interfaces. Voor draadloze verbindingen met stereotelefoons, GPS-systemen, muzieksystemen enzovoort.
De digitale verbinding gebruikt een van de allernieuwste digitale bluetooth apparaten, die is aangepast voor draadloze hub-naar-hub verbinding.
De draadloze verbinding is full duplex, zodat bestuurder en passagier tegelijk kunnen spreken. In tegenstelling tot veel andere draadloze producten is dit systeem ten behoeven van de veiligheid bewust zodanig ontworpen dat alle beschikbare functies altijd kunnen worden gebruikt zonder dat de belangrijke verbinding tussen bestuurder en passagier wordt onderbroken.
De digitale verbinding is ook zodanig opgezet dat aan elk van de hubs een motor-naar-motor radio kan worden gekoppeld, die door beide personen kan worden gebruikt ??? om de beurt of gelijktijdig. Als u wilt kunt u de hubs ook zo instellen dat ze hun aux aansluitingen, die normaal gesproken onafhankelijk van elkaar zijn, delen met de andere gebruiker.

In de doos:

2 maal Logic Independence Wireless
2 maal Part 2116 Stereo headset met ruisonderdrukking
2 maal Part 2174 Standaard telefoonkabel 150 mm (aparte adapter vaak nog nodig)
2 maal Part 2243 Stereo muziek kabel 150 mm

Aansluitmogelijkheden

Voor dit systeem zijn eventueel dezelfde uitbreidingsmogelijkheden voor handen als voor de Logic KIT L-1, maar dat is niet logisch om te doen. Dit systeem wordt gekocht om draadloos te zijn en het is dus niet handig om dit systeem in te bouwen op de motor en te voorzien van een tweede headset.

Eventueel kan hier ook een interne bluetoothmodule ingebouwd worden voor (draadloze) verbinding met een geschikt navigatiesysteem.