25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Nieuwsberichten

Nieuws

Hyperpro introduceert nieuwe Esa schokbreker voor BMW

De Nederlandse veringspecialist Hyperpro heeft op de Intermot haar nieuwe BMW ESA schokbrekers geïntroduceerd. Deze schokbrekers zijn toepasbaar voor alle BMW R1200GS en R1200GS Adventure modellen tot 2013, uitgerust met het BMW ESA systeem. Voor zowel de Showa als de WP uitvoering.

Deze motorfietsen worden ouder en zullen op een aantal punten, waaronder de originele schokbrekers gebreken gaan vertonen. Gebreken zoals een niet functionerend ESA verstelsysteem als gevolg van een kapotte ESA verstelmotor, te zachte veren, gebrek aan demping of zelfs lekkages. Deze gebreken verminderen het rij comfort en worden met de schokbreker oplossing van Hyperpro opgelost.

Hyperpro_ESA_schokbrekers

 

Hyperpro biedt een schokbreker, zowel voor -als achter schokbreker, met de 460 emulsie demper als basis. Deze schokbrekers zijn uitgerust met een versterkte ESA stepper motor, waterdichte connectoren, een verbeterde demping, een progressieve zwarte of paarse veer en is “plug and play” aan te sluiten op het BMW ESA systeem. De Hyperpro schokbreker maakt gebruik van de originele veervoorspanning versteller.

Deze oplossing bied de motorrijder een beter gebalanceerde motorfiets, die comfortabeler en stabieler rijdt, zowel als solo als met bijrijder, met of zonder bagage.

De prijs per schokbreker is 1089,- Euro inclusief BTW, exclusief inbouw.

Terug naar overzicht

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory