25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Nieuwsberichten

Nieuws

Motor avond vierdaagse 18 t/m 21 juni

Speedy’s Motor-Avondvierdaagse, 
ook wel bekend als Speedy’s Four Days.

Elke avond is er een rit van ± 85 km. We zullen Etten-Leur telkens in een andere windrichting verlaten vanaf ons thuishonk Hof van Holland. De routes zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar voor Garmin of Tomtom. Halverwege de rit is er een duidelijk aangegeven pauzeplaats, waar wij je toerboekje van een stempel voorzien; ook is daar gelegenheid om een consumptie te gebruiken (niet bij het inschrijfgeld inbegrepen). De rit eindigt weer bij Hof van Holland.

Je kunt in één keer voor vier avonden motorplezier inschrijven à € 7,50. Wil je liever per avond inschrijven, dan kost het € 2,50 per keer. Duo- en zijspanpassagiers mogen bij Speedy altijd gratis mee. Je hoeft geen lid te zijn van een motorclub om aan dit evenement deel te nemen. Je rijdt op eigen gelegenheid en/of met jouw eigen vriendengroepje.

Terug naar overzicht

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory