25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Nieuwsberichten

Nieuws

2 nieuwe uitvoeringen van de BMW RnineT

BMW R nineT Racer BMW breidt z’n retro-familie (zoals verwacht) verder uit met de Racer en de Pure. Beide op basis van de populaire R nineT. Absolute eyecatcher is natuurlijk de R nineT Racer met z’n ‘seventees’ topkuipje, clip-ons en racekontje. In het laatste geval gaat het om hetzelfde afdekkapje als nu al verkrijgbaar is voor de nineT, zij het gespoten in coole ‘M’ kleurschakering. Om de zitpositie beter aan te laten sluiten bij de sportieve looks zijn de voetsteunen verder naar achteren geplaatst. Dat is geen straf overigens, standaard staan de voetsteunen van de nineT wat geforceerd (te) ver naar voren. Blok en rijwielgedeelte zijn redelijk bekend. Om de kosten wat te drukken heeft BMW de ‘gewone’ telescoopvork van de Scrambler onder beide nineT’s gemanoeuvreerd en niet de upsd van de nineT, wat in het geval van de Racer wel een beetje jammer is. Het blok kennen we: de 110 pk sterke, 1170cc olie/luchtgekoelde boxer vormt de basis voor de gehele nineT familie. Nu wel euro4 proof.

BMW_RnineT_Caferacer

 

BMW R ninT Pure De Pure is iets minder spectaculair, en in die zin de meest gematigde der nineT’s. Geen clip-ons maar een stuur a la Scrambler en wat gematigder qua kleurstelling. Wellicht wel een mooie basis voor stevige verbouwklussen.

BMW_RnineT_pure_2017

Terug naar overzicht

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory