25

25 jaar ervaring
Al 25 jaar uw motorspecialist.

076 51 545 70
Info@advangilsmotors.nl

Forté Seal Conditioner

Artikelnr: 55-00404

Forté Seal Conditioner

€ 23,32

Forté Seal Conditioner is een synthetisch onderhoudsproduct dat rubber reconditioneert waardoor de elastische eigenschappen van afdichtingen die uitgehard en gekrompen zijn, hersteld worden en de bruikbare levensduur verlengd wordt.

Aantal
Bekijk onze homepage

Productinformatie

Forté Seal Conditioner biedt de volgende voordelen:
• Vermindert olieverbruik en uitlaatrook ten gevolge van slecht afdichtende klepseals.
• Vermindert olielekkage langs afdichtingen in een groot aantal autotechnische en industriële toepassingen.
• Reconditioneert rubber afdichtingen, O-ringen en keerringen en herstelt de optimale prestaties waar deze verminderd zijn, zoals bij   hydraulische cilinders.
• Voorkomt schuimvorming in de vloeistof. Eén van de hoofdoorzaken van het verbranden van olie en uitlaatrook bij automotoren is het hard worden van de klepseals, waardoor deze niet meer voldoende afdichten. Dit leidt tot een verhoogde oliedoorlaat tussen klepsteel en klepgeleider, waardoor uiteindelijk meer, moeilijk te verbranden olie in de verbrandingskamers terechtkomt. Deze lekkage kan ongedaan worden gemaakt door Forté Seal Conditioner toe te voegen aan de motorolie. Forté adviseert om voor handgeschakelde versnellingsbakken en differentiëlen geen Forté Seal Conditioner, maar Forté Automatic Transmission Treatment en Forté Diff and Gear Treatment toe te passen.